HemOm företagetKonsulttjänsterSamarbetspartnersNy lagstiftning 2018ReferenserKontaktLogga in
Samarbetspartners
Affärsjuridik och verksamhetsutveckling

Samarbetspartners
  
Privacyline AB har ett brett samarbete med flera större och mindre aktörer inom dataskyddsområdet.      


PRIVACYWORKS NORDIC AB
LegalWorks Data Privacy Team är utvecklat för att möta behovet av helhetslösningar inom dataskyddsområdet. Här finns spetskompetens med lång praktisk erfarenhet inom just den juridiken, men även inom informationssäkerhet och IT-säkerhet, marknadsrätt, upphandling, verksamhetsutveckling, outsourcing och e-hälsa.

DRAFTIT PRIVACY AB
Hos Draftit Privacy hittar du ett väl utvecklat koncept av tjänster som innehåller bl.a. en lagkommentar till både personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen, dokumentmallar och temasidor som utgår från problemställningar istället för från lagparagrafer, vilket gör det lätt att hitta exempel som du känner igen. Du hittar också många praktiska tips för personer som ska sätta igång med arbetet kring dataskydd, en databas för registerförteckningen med flera olika formulär anpassade till olika typer av situationer, samt ett utvärderingsverktyg för nulägesanalyser. Dessutom finns det en frågeservice där du får svar på just dina specifika frågor och e-learningkurser som vi är väldigt stolta över. 

Affärsjuridik och verksamhetsutveckling
Behöver ni hjälp med exempelvis tjänstevillkor, stöd i förhandlingar om IT-kontrakt eller tjänsteutveckling, ska ni vända er till Jenny Kallerman. Jenny är affärsjurist och verksamhetsutvecklare med många års erfarenhet som bolagsjurist. Hon kan hjälpa er med många delar av juridiken, inte bara IT-rättsliga frågor. Läs mer om Jenny här.   

Kommunjuridik
Privacyline har också ett nära samarbete med Christer Hjert Kommunakuten. Tillsammans erbjuder vi konsulthjälp och specialkomponerade utbildningar, främst till den offentliga sektorn. Behöver ni en "extern kommunjurist" som rådgivare och bollplank, ska ni vända er till Christer.

 

 

 

Utskriftsvänlig sida
Privacyline AB • Lillkalmarvägen 28A • 182 65 Djursholm • info@privacyline.se • 073-350 1500 • © Privacyline AB 2016
Provided by Webforum